Witaj na najlepszym forum o tematyce konkursów w sieci, darmowych gadżetów oraz promocji! Aby w pełni korzystać z naszego forum konieczna jest darmowa rejestracja! Sprawdź więcej:

Zarejestruj się!Poradnik, który pomoże Ci zdobywać Darmowe Gadżety _____ Zarejestruj się!Aktualne, najlepsze konkursy w sieci _____ Zarejestruj się!Zdobywaj więcej - wykup konto VIP _____ Zarejestruj się!Galeria wygranych nagród

Konkursy w sieci, darmówki i promocje Strona Główna
 Wykup konto VIP FAQ   Regulamin Szukaj Użytkownicy    Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś znajomego   Zaloguj 

Ogłoszenie 

Strona

Poprzedni temat «» Następny temat
Nowe nagrody
Autor Wiadomość
Kreative

Otrzymał 76 piw(a)
Wysłany: 27 Listopad 2011   Nowe nagrody

Na AskGfk zostały dodane nowe nagrody, niestety tylko trzy :(

*Latarka
*Zegarek
*Toster

Co myślicie o nowych nagrodach? Mi się nie podoba, że został wymieniony tamten toster adlera na ten nowy, bo tamten i z wyglądu był lepszy.
Postaw piwo autorowi tego posta

Marzena1710
Potrafię pisać posty ;)

Wysłany: 8 Grudzień 2011   

Kreative, no tak tylko problemem jest to ze ankiety od nich przychodza sporadycznie. Wiec uzbieranie odpowiedzniej liczby punktow jest dos trudne... .

Kasiaszanka

Otrzymał 50 piw(a)

Wow, wejdźcie na stronkę i zobaczcie jak się zmieniła :)

Zapraszam :
Nagrody gwarantowane!

marta13.71

Otrzymał 50 piw(a)

Weszłam,zobaczyłam i jestem pod wrażeniem.Zmiany na lepsze.Szkoda tylko,że ankiety są bardzo rzadko.

GABIM1977
Potrafię pisać posty ;)

Wysłany: 13 Grudzień 2011   :)

Ja się zapisałam i jakimś cudem dostałam od nich pocztę na udział w jakimś dodatkowym programie gdzie będę skanowała kody kreskowe z zakupionych produktów na jakimś skanerze przez co będę miała szanse na jeszcze ciekawsze nagrody i szybsze zbieranie punktów:):) :) Przyznam, że jestem mile zaskoczona a córka już nie może doczekać się skanera :) a co do ankiet to miałam ich w ciągu miesiąca 6, lecz po wstępnej weryfikacji okazało się, że jednak nie mogę brać w nich udziału a szkoda:)

niveaa2
Wiem co na rzeczy!

Otrzymał 6 piw(a)
Wysłany: 14 Grudzień 2011   

http://www.mojezakupy.gfk.pl/ mówisz o tej stronie? Do mnie się na razie nie odezwali. A co do ankiet to mam podobnie - rzadko kiedy się kwalifikuję. ;)

[ Dodano: 21 Grudzień 2011 ]
Odbierał ktoś nagrody rzeczowe z dwóch różnych kont? Czy ktoś sprawdza prawdziwość danych podawanych przy rejestracji?

Kasiaszanka

Otrzymał 50 piw(a)
Wysłany: 11 Luty 2012   

niveaa2, właśnie w moim 2 koncie zmieniłam dane na prawdziwe, tak, że na dwóch mam takie same, i normalnie przychodzą mi ankiety i wczoraj doszła nagroda : kubek.
Do do nagród, to wszystkie jakoś mi niespecjalnie pasują :P Zawsze byłam na tej stronie tylko dla doładowań, bo jak miałam 2 nr. to jeden opłacała mi mama a 2 ja, więc się przydawała :) Teraz mam jeden nr, więc zamówiłam sobie gadżety, i na tym chyba zakończę współpracę z ask gfk. Chociaż niewiele mnie to wysiłku kosztuje, wszyscy wiemy jak rzadko przychodzą ankiety... no zobaczę jeszcze :)

Zapraszam :
Nagrody gwarantowane!

niveaa2
Wiem co na rzeczy!

Otrzymał 6 piw(a)
Wysłany: 11 Luty 2012   

Możesz zawsze poczekać aż dadzą nowe nagrody :)

alienor
Potrafię pisać posty ;)

Wysłany: 14 Marzec 2012   

ja zbieram na parowar ;P

.::Pani Reklama::.

Dołaczył : Dawno Temu
Skad : Z Forum

Odpowiedz do tematu